streda 19. marca 2008

7. časť Zblíženie duší a tiel

Varovanie: sex v kapitole, od 18 rokov...slash...
„Tak veľmi som sa o teba bál...“ Josh opatrne odhrnul prikrývku. Zozadu ho láskyplne objal. Chcel zaspávať s vedomím, že nie je sám... Mal pri sebe svoju lásku, to jediné a najdôležitejšie v jeho živote. Samozrejme, že mal rád aj svojho syna. To však bol iný druh lásky...taký prirodzený a zároveň vzdialený jeho životu. Narodil sa, aj keď to nikto neočakával. Bol len výsledkom zúfalého činu chlapca, ktorý túžil uniknúť zo svojho zajatia.
Tešil sa, že sú opäť doma. V bezpečí. Na mieste, kde im vďaka mágii nemôže nikto ublížiť. Tom stále spal.
Oči mal zavreté a jeho dych bol pravidelný. Telo potrebovalo nabrať silu po toľko magickom vypätí. Josh ho opatrne obrátil, tak aby sa naňho mohol dosýta vynadívať. Jeho telo preňho predstavovalo príliš veľké lákadlo, túžil po ňom čoraz viac...
„Deje sa niečo? Ako dlho sme tu?“ Tom sa zmätene poobzeral okolo seba. Na odhalenej koži cítil chlad. Vedľa seba uvidel Josha, nahého a rozžiareného, akoby práve dostal nejaký úžasný darček.
„Všetko je v poriadku. Sme doma,“ stručne odvetil Josh. Sklonil sa k nemu a nežne ho pobozkal. Chcel si získať právo na ďalšie ochutnanie jeho pier. Spokojne zastonal, keď pocítil ako ho vpúšťa hlbšie do svojich úst. Ich jazyky sa pustili do dráždivej hry. Joshove ruky putovali nižšie, ich penisy sa v tom zhone navzájom dotýkali...
Tom ho pevne objal okolo pása... Bol trochu nervózny, ale zároveň začínal pociťovať vzrušenie. Partnerovo telo ho priťahovalo a srdce mu šlo takmer vyskočiť z hrude.
„Lúbim ťa, vieš to, však?“ opatrne ho zasypal nežnými bozkami. Ešte nikdy nevyslovil také vážne vyznanie. Predtým to nepovažoval za dôležité.
„Josh...ja...“ vyjachtal zmätene. Nebol si istý tým, že to čo k nemu cíti je skutočná láska. Bol priam preplnený pocitmi a nevedel, ktoré z nich sú pravdivé.
„To nevadí, viem...ja viem...že to nie je ľahké... Stane sa len to, čo budeš chcieť...k ničomu ťa nebudem nútiť...“ láskal ho po celom tele...skúsene sa ho dotýkal, tak aby mu spôsobil čo najväčšiu rozkoš. Chcel, aby sa úplne uvoľnil a nič mu nebránilo prejaviť svoju lásku aj po fyzickej stránke.
Chcel sa dotknúť jeho penisu, ale Tom mu chytil ruku. Nebol na to pripravený.
„Nie som si tým istý. Neviem, či to chcem...“ vážne vyhlásil Tom. Mal trochu obavy z novej situácie.
Josh sa jemne venoval jeho bradavkám... Z priateľovho hrdla sa vydral prekvapený ston...Bolo to celkom príjemné...
Josh presunul svoje bozky na jeho brucho a pomaly postupoval do zakázanej oblasti... prihováral sa mu... Vôbec to v ňom nevzbudilo hnev, len to trochu mrzelo, že má pred ním zábrany. Zámerne obišiel jeho penis. Nechcel ho nahnevať porušením jeho prianí.
Tom cítil napätie, ktoré prešlo jeho telom. Tie lákavé ústa boli tak blízko... Začínal ľutovať, že to odmietol. Obával sa však, že aj on od neho bude očakávať niečo podobné a zatiaľ si na to netrúfal.
„Urob to...prosím,“ túžba po uspokojení prelomila hanblivosť a akýkoľvek odpor.
Josh opatrne vzal do úst jeho penis, jemne ho lízal, sal a dával si pozor, aby partner náhodou nerobil príliš prudké pohyby. Nechcel mu náhodou spôsobiť zranenie.
Tom vzdychal a spokojne šepkal slová, ktoré boli rovnaký vyznaním, ako tie Joshove.
Josh spokojne prehltol všetko, čo mu ponúkol. Zjavne mu to nerobilo problémy. Šibalsky sa uškrnul a pobozkal ho na pery, aby mohol precítiť svoju vlastnú chuť. Dosť dlho sa maznali na posteli, jeden druhého sa nedokázali poriadne nasýtiť... Josh mal plné ruky práce s uspokojením ich vzájomných potrieb.
Ledva stihol nabrať trochu gélu. Tom totiž poriadne očervenel a zjavne mu chcel niečo povedať.
„Josh...“ oprel sa o vankúš a tlmene vyslovil jeho meno.
„Pokojne, láska...to bude v poriadku...neboj sa...Ak nechceš, môžem pokojne prestať,“ ubezpečoval ho. Natretým prstom opatrne prenikol do citlivého otvoru. Tom opäť vyhľadal jeho pery a pevne sa k nemu pritisol.
„Nie, pokračuj. Páči sa mi to,“ zašepkal mu do ucha. Trochu viac sa uvoľnil, aby mu uľahčil dosť zložitý začiatok. Začínal si zvykať na ten čudný pocit. Prst prenikal do jeho vnútra...
„V poriadku...cítiš sa dobre?“ opýtal sa ustarostene. Nechcel ho niečím znechutiť. Postupne roztiahol jeho otvor, aby mu čím viac spríjemnil milovanie.
Tom spokojne prikývol a povzbudivo sa usmial. Josh už viac nedokázal tlmiť svoju túžbu po ďalšom kontakte. Jeho penis vkĺzol do priateľovho tela. Trochu to zabolelo, ale nie veľmi výrazne, lebo Josh svojho partnera dobre pripravil. Doprial mu trochu času, aby si na to zvykol. Potom naplno prenikol do jeho vnútra a pohyboval sa tak, aby to bolo príjemné a znesiteľné pre oboch.
Díval sa do očí svojho milenca, boli zastreté vášňou a na krku mu trochu pulzovala žila. Na chvíľu sa prisal perami na to miesto.
„Ty...si... neskutočný...ty...si...“ vyjachtal Tom. Bol celý spotený, srdce mu divoko tĺklo a v duši sa mu priam rozlievalo šťastie. Užíval si ich spojenie...
Ich pohyby začali byť omnoho divokejšie a obaja dosť hlasno prejavovali svoju náklonnosť. Keď Tom v sebe pocítil výsledok jeho túžby, spokojne privrel oči a bozkával ho spôsobom, ktorý ho úplne vyvádzal z miery. Ostali chvíľu ležať na posteli spojení a poriadne unavení.
Josh vykĺzol z jeho tela a pevne ho objal, akoby ho už nikdy viac nechcel pustiť.
„Nevládzem si ani poriadne sadnúť...som zvedavý ako to vydržím zajtra v škole,“ frflal Tom. Jeho zadok bol potom výkone predsa len trochu citlivý.
„Trochu ťa ešte ponatieram, aby si nepovedal, že mi nezáleží na tvojom pozadí. Ale najprv si dáme sprchu, pekne vo dvojici...sľubujem, že budem dobrý,“ pomohol mu dostať sa z postele a nahnal ho do kúpeľne. Chvíľu bolo počuť len zvuk tečúcej vody a dvoch mužov, ktorý sa zrejme poriadne zabávali.
„Ty si hrozný, Joshua. Zajtra mám skúšku a musím skoro vstávať. Vieš, že kvôli tebe som sa vôbec neučil,“ Tom práve zo seba zhodil uterák a schmatol zo stola pomerne hrubú knihu. Samozrejme, že už študoval aj predtým, svojho priateľa chcel len trošku podpichnúť.
„Ja viem. Dokonca som sa ani ja nepripravil na zápočet...sakra...zápočet...“ z tváre mu vymizla takmer všetka farba.
„Ty to zvládneš. Na éčko to budeš vedieť. Poď do postele. Vezmeme si tie poznámky a trochu ti o tom porozprávam,“ vzal zo stola poznámky a ľahol si. Josh sa k nemu okamžite pritúlil. Tom mu pár ráz zdôraznil pár dôležitých vecí, niektoré dôležité body mu pripomenul, aby sa aspoň mal o čo oprieť.
„Ešteže aspoň ti sa stále bifľuješ...Neviem, čoby som si bez teba počal bez svojho nadaného partnera. Pôjdeme do školy spolu a potom si dáme dobrý obed,“ stiahol zo seba uterák, aby si Tom mohol vychutnať pohľad na jeho odhalené telo.
Plač malého dieťaťa sa ozval z odposluchu, položeného na nočnom stolíku.
„Alex asi niečo potrebuje. Bude tu bývať s nami...Teta mi to doslova prikázala,“ rýchlo siahol na džínsy, ktoré ležali na zemi.
„Počkaj, idem s tebou,“ obliekol si na seba nohavice neznámeho pôvodu.

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky