utorok 18. marca 2008

3. časť Série Real slash, Dôkazy a akt, ktorý sa nesmie opakovať (Real)

varovanie na známosť sa dáva: slash čiže vzťah dvoch milencov rovnakého pohlavia, tentoraz mužského. (ako vždy) erotické scény,smrť, depresívne,
*Josh ma v spomienkach 15 rokov!!! (to len pre informáciu)
a ešte varovanie do 18 rokov neprístupnééé.
„To musí byť nejaký omyl. Kto vám dal právo starať sa do môjho života? Vôbec vás nepoznám, ale majte na pamäti, že svoju lásku budem chrániť. Ak sa o niečo pokúsite, budete mať veľké problémy...“ zdôraznil každé slovo. Chcel sa ubezpečiť, že ho ten človek dokonale pochopil. Nedokázal si spomenúť, odkiaľ pozná ten hlas. Bol si istý, že ho pozná, ale nepamätal si na žiadnu takúto známosť.
„Ja viem, že ma už nepoznáš, odmietol si spomienky na mňa, ale určite pochopíš, kto som, keď ti pripomeniem tú noc v obchode tvojho otca. Bol si taký sladký a nevinný, prosil si ma, aby som ťa nechal odísť, ale ja som si ťa vzal...Hladil som tvoje zmietajúce sa telo, bozkával každučkú čiastočku a napokon som vnikol do...“ urobil veľavýznamnú pauzu. Jeho hlas znel akosi zvláštne, takmer vzrušene.
Z hĺbky tých najhorších nočných môr sa vynorila predstava muža s dlhšími tmavými vlasmi. Pôsobil ako klamlivý prízrak, ale zároveň aj desivé svedectvo minulosti.
Nie, to bolí. Pusti ma! Na lícach pocítil akési zvláštne šteklenie. Prvý raz sa mu po nich skotúľal náznak bolesti. Horúčosť vypustenej mágie naplnila jeho telo.
Pevne stisol telefón a sťažka dýchal, akoby práve prebehol hrozne veľkú vzdialenosť. Poháre v drese praskli a roztrieštili sa na drobné kúsky. Voda nadobudla nebezpečne vysokú teplotu a rozliala sa po dlážke. Bosou nohou šliapol na mokrú dlážku. Pocítil prudké pálenie. Na koži sa vytvorila červenkastá popálenina.
„Bolo ti tak dobre, viem, že sa ti to nesmierne páčilo. Vzdychal si a chcel si viac a viac...“
„Už sa nikdy neodvažuj vytočiť toto číslo. Ja sa ťa nebojím, nemám strach z minulosti. Teraz je všetko iné, už ma nikto neprekvapí ako kedysi. Už si spomínam. Ty si môj nevlastný otec, ale to neznamená, že ťa musím ušetriť,“ znechutene položil telefón. Odhodil ho do kúta. Vysilene klesol na zem. Silná nenávisť zaplavovala každú čiastočku mladého tela. Tak veľmi ho neznášal a chcel sa mu pomstiť, ale vtedy nemal dostatok síl. Neskôr už nepociťoval potrebu vracať sa do minulosti. Bral to ako uzavretú záležitosť.
Mal by som sa postarať, aby mi prestal znepríjemňovať život. On mi už nesmie spôsobovať utrpenie.
Jemne objal svoje kolená a stiahol sa do klbka v akomsi obrannom geste. Veľmi dlho dokázal udržať svoje spomienky na uzde, niekedy však stačí len krátky okamih a to najhoršie vyplávala na povrch.
„Josh, čo sa ti stalo s nohou?“ jeho spolubývajúci zarazene hľadel na neporiadok, rozbitý mobil a bledého muža, ktorý sa nekontrolovane triasol.
Tom si opatrne prisadol k nemu. Musel si obliecť jeho veci, lebo si zo sebou nestihol zobrať oblečenie. Vlastne len rýchlo vzal veci potrebné do školy a dôležité doklady. Oblečenie zo sebou vôbec nebral. Nechcel, aby si mysleli, že od nich niečo potrebuje. Joshove veci mu celkom dobre padli, aj keď modré tričko bolo trochu dlhšie a nohavice trochu širšie.
Opatrne sa k nemu sklonil a pomohol mu vstať.
„Poď si sadnúť na gauč, tá noha nevyzerá dobre, tuším si sa poriadne popálil,“ posadil ho na pohovku a znepokojene sa mu prihováral.
„To nevadí, poznám zaklínadlá, ktoré to napravia. Len si pokojne sadni. Chcem, aby si poznal môj príbeh. Potom možno pochopíš, kvôli čomu si musel opustiť svoj domov. Mne sa stalo to isté. Len v oveľa horšej podobe. Môj otec zomrel a matka si vzala iného, lenže ten muž vôbec nemal záujem o ňu. Túžil po jej synovi...Bol to mág, pomerne mocný a skúsený. Vôbec som nezistil, že to on jej spôsobil smrť. Vtedy som o mágii nemal ani potuchy...“ zahĺbil sa do rozprávania. Chcel, aby o ňom vedel všetko. Mienil mu otvoriť svoju dušu a konečne sa zbaviť minulosti, ktorá spočívala na jeho pleciach.

Pred niekoľkými rokmi

„Mami,“ chlapec pevne zovrel smrteľne bledú ruku. Mladá žena ležala na zemi, pod ňou sa hromadilo kaluž krvi. Už niekoľko hodín sa snažil dostať do jej izby, ale dvere boli zvláštnym spôsobom zamknuté. Nikto ich nedokázal otvoriť dokonca ani zámočník, trvalo im niekoľko hodín, kým sa dostali dovnútra. Naskytol sa im hrôzostrašný obraz.
Bola bledá ako porcelánová bábika. Nemala už v sebe ani štipku životodarnej sily. Prázdne oči hľadeli na syna s veľkým smútkom. Mala ich otvorené a rozšírené, akoby sa niečoho zľakla. Nohy mala mierne pokrčené a celé doškriabané. Vedľa nej ležal zakrvavený nôž.
„Odveďte ho odtiaľ. Toto nie je pohľad určený deťom,“ niekto oslovil Josha a chcel ho odtrhnúť od mŕtveho tela, ale on sa nevládal ani pohnúť. Vôbec nereagoval. Nedokázal pochopiť, ako je možné, že len pred malou chvíľou šiel na výlet zo spolužiakmi, mama mu zaželala šťastnú cestu a dala mu všetko potrebné, aby sa cítil dobre a zrazu ho opustila.
Cítil ako ho niekto pevne objal. Na svojom tele pocítil pevné ruky.
„Má pravdu. Pôjdeme von Josh, všetko bude v poriadku, musíme zavolať na políciu, aby to prešetrili... Neboj sa, som tu s tebou,“ vzal ho do náručia a opatrne vyniesol von.
„Nie, pusti ma, chcem ostať s ňou! Ona len spí! Určite sa preberie! Mama!“ zmietal sa v jeho náručí a zdesene kričal. Cítil jemné pohladenie, ktoré ho malo upokojiť.
„Ty si ju zabil! Urobil si to!“ zúfalo zvrieskol Josh. Úplne sa prestal ovládať.
„Nie, láska moja. Niečo také by som nikdy neurobil. Ako si to môžeš myslieť?“ pevne ho držal a nedovolil mu, aby sa vymanil z jeho náručia.

Prešlo pár dní počas, ktorých vôbec nebral do úvahy svoje okolie. Bol zavretí v izbe a odmietal komunikovať. Vôbec sa mu nepáčilo, že ho zverili do starostlivosti matkinho manžela. Neustále za ním chodil a vždy si našiel nejakú zámienku, aby sa ho mohol dotknúť. Vždy dokázal vojsť do jeho izby, napriek tomu, že bolo zamknuté.
Celé noci nedokázal pokojne spať kvôli strachu, že sa mu niečo stane. Cítil silnú mágiu, ktorá prenikala do jeho tela a vyvolávala v ňom tie najhoršie obavy. Napriek tomu, že vtedy nevedel presne definovať svoje ťažkosti, vnímal príchod blížiaceho sa nebezpečenstva. Na perách pocítil akýsi neurčitý dotyk. Niečo vlhké opatrne prechádzalo po citlivom mieste. Zaplavila ho zvláštna ťažoba, akoby mal na sebe pritisnuté nejaké ťaživé bremeno. Mužské ruky mu náhlivo zobliekli spodný diel modrého pyžama. Majetnícky skĺzli na miesto, ktoré im neprináležalo.
„Prestaňte!“ vyplašene sebou začal zmietať. Pocítil v sebe ľudský prst a to ho dokonale šokovalo.
„Nemusíš sa ničoho báť. Bude to príjemné a ty mi nemôžeš odolať. Možno si už o nás počul, vlastne by si to mal vedieť. Tvoja matka bola tiež jednou z nás. Ty máš jej talent, môžem ťa učiť. Máš pravdu. Nezomrela prirodzenou smrťou. Zbavil som sa jej, aby sme mohli byť spolu. Ty vieš, že nám len zbytočne stála v ceste. Môžeš byť mocným mágom a spolu toho veľa dokážeme, ale ona sa bála a nechcela, aby som ti prezradil pravdu,“ pridal ďalší prst a opatrne rozťahoval to nepoznané miesto. Chlácholivo ho k sebe pritískal. Nemohol sa dočkať telesného spojenia a len horko-ťažko zakrýval svoju túžbu.
„Vypadni, ty podliak!“ zavrčal zhnusene. Chcel ho zabiť. Rád by mu spôsobil čo najväčšiu bolesť. Telo mu však ochablo. Zmohol sa len na akýsi neprirodzený ston.
„Nemôžeš sa brániť. Je to jednoduché kúzlo na ovládnutie partnera. My ho často používame, keď nám chcú naši milovaní vzdorovať. Inak by si nezvykli na zvláštnosti, ktoré sa dejú v našich domoch. Tie príšerné zvuky, nebezpečenstvo a neustále sa kaziace prístroje v nich vyvolávajú znepokojenie. Tvoja matka to nezvládla viac počúvať. Zrušil som kúzlo, ktoré ju chránilo a ona to urobila. Sama a dobrovoľne,“ opäť uväznil jeho pery v tom najnežnejšom bozku.
Josh nemohol nič urobiť. Nedokázal sa ubrániť, nevládal sa pohnúť.
Neviditeľný bábkar poťahoval za nitky. Ovládol celé telo a nebolo možné zachrániť sa. Musel prijať dotyky, ktoré mu boli odporné.
Nenávidel ho. Jeho duša pociťovala tie najhoršie muky. Nepociťoval žiadne uspokojenie. Aspoň nie žiadnu skutočnú slasť. Všetky reakcie tela boli vynútené. S celej sily sa tomu snažil brániť, ale predtým nikdy vedome nepoužil svoju moc.
Neodbytné prsty čoskoro vystriedal penis.
Muž spokojne vzdychol a uväznil ho v posteli tým, že ešte viac pritlačil jeho telo do prikrývok.
Pohyboval sa v ňom. Dráždil ho, slastne vzdychal a upriamoval svoju pozornosť, len na bytosť, ktorú nekonečne zbožňoval.
V tej chvíli oči mladého mága nadobudli temný odtieň. Neznáma sila uchopila muža. Opustil telo svojho nedobrovoľného milenca. Preletel cez zavreté okno a ostal nehybne ležať na dlážke.

Josh niekoľko minút lapal po dychu. Rukami nervózne putoval po šálke od nedopitej kávy. Rozprávanie toho príbehu ho veľmi unavilo. Nevládal pokračovať ďalej, aspoň nie hneď.
„Poď ku mne, už na to nemysli,“ inštinktívne ho zozadu objal. Celkom opatrne, akoby sa sám čudoval, že sa na niečo také odhodlal.
„To je moja minulosť. Stále sa vracia, aj keď si to neželám,“ oprel sa oňho a pomaly privrel oči.
„Ty si to nezapríčinil. On nemal právo ťa nútiť. Budem s tebou a postarám sa, aby ťa nechal na pokoji. Ako je možné, že mne nevadia žiadne zvláštne zvuky, cítim sa tu veľmi dobre?“
„Nie som si tým istý, ale mám taký dojem, že buď takisto disponuješ magickými schopnosťami, alebo si imúnny voči magickým vplyvom. Mohol by si ma trochu vyskúšať z literatúry. Tebe to ide perfektne, ale ja si zas neviem spomenúť na viaceré podrobnosti. Z teba určite bude dobrý profesor, dokonca si ma prinútil počúvať “ pohodlnejšie sa uvelebil v jeho náručí.

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky