štvrtok 30. júla 2009

5. kapitola V.I.P Taro


varovanie: krátke,


Mini zamieril k svojej skrini. Vybral pár vecí, ktoré by sa mu mohli hodiť. Pekné biele tričko s krátkym rukávom a čierne nohavice. Nič iné momentálne nemal pri sebe. Všetko ostatné bolo špinavé. Chystal sa to hodiť do pračky, ale zatiaľ nemal čas. Pracovný odev zavesil späť na skriňu. Ruky sa mu triasli. Začínal tušiť, že z tejto záležitosti sa vykľuje poriadny problém.
„Pokojne sa prezleč,“ usmial sa na svojho mladého kolegu. Podal mu veci. Dával si pozor, aby nezistil, aký je nervózny. Sami to zvládnuť nemohli. S chlapcami rátať nemohol a šéf. Tým si zas nebol istý. Netušil, na ktorú stranu sa tentoraz postaví.
„Vieš, včera nám šéf poriadne vynadal. Takmer nás všetkých vyhodil. Zistil, čo chlapci robili s Willom. Neviem, či bude na našej strane, ale bez neho ich nedokážem zastaviť. Pokojne prídu aj sem,“ nervózne sa prechádzal po izbe. Presunul sa k oknu. Našťastie nevidel nič mimoriadne. Pre istotu vzal telefón a upovedomil ochranku, aby nevpúšťali dnu Gabriela a jeho ľudí. Dúfal, že šéf kvôli tomu nebude vyvádzať.
„On to pochopí. Veď vieš, aký je Will. Rád si užíva,“ opatrne sa vyzliekol. Pod nohavicami nemal už vôbec nič. Mini mlčky obdivoval kolegov zadoček. Keď sa počas obliekania zohol, Mini sa pre istotu trochu naklonil, aby lepšie videl. Musel uznať, že Taro je naozaj rozkošný. Nečudoval sa, že si ho chceli nechať. Chlapec niečo rozprával, ale on si to nevšímal. Myslel na to, aké by to bolo, keby sa zblížili.
„Čo tu robíte?“ Az neočakávane vošiel dovnútra. Chcel sa s ním ešte raz pozhovárať. Zaumienil si, že bude trpezlivý a neprestane ho otravovať, kým opäť nepríde k rozumu.
Taro sa tak zľakol, až mu vypadli z rúk nohavice. Nestihol si ich natiahnuť. Az ho okamžite obrátil k sebe. Päsťou ho silno udrel do tváre. Stačilo mu, ako túžobne sa naňho Mini díval. Chcel z neho vymlátiť dušu. Nikto nemal právo, pokúšať jeho partnera.
„Nechaj ho!“ Mini sa naňho okamžite vrhol. Pokúšal sa ho zastaviť. Nebolo to vôbec ľahké. Az sa nenechal len tak ľahko odradiť. Udieral Tara, až kým mu z nosa nezačala tiecť krv. Mini ho pevne chytil a konečne sa mu podarilo, odtrhnúť ho od kolegu.
„Vypadni odtiaľto!“ vysotil ho von z dverí a zamkol. Cíti z neho silný závan alkoholu.
„Počkaj, miláčik! Nechcem, aby si tam s ním ostal!“ zúrivo búchal na dvere.
„Ty si moja kurva! Zabijem ho!“ vykrikoval čoraz hlasnejšie.
Taro si pridržiaval nos. Pohľad na krv nemal veľmi rád. Okamžite sa obliekol a zamieril do kúpeľne. Zastaviť krvácanie by nemal byť taký problém.
Mini opäť vzal do ruky telefón. Vyťukal číslo bezpečnostnej služby. Kopanie do dverí bolo čoraz silnejšie.
„Taro, zamkni sa tam. Keby sa sem náhodou dostal, neviem čo urobí. Preskočilo mu,“ podal mu kľúč od svojej kúpeľne.
Taro pre istotu zamkol a ponáhľal sa k umývadlu. Okamžite sa postaral o svoj nos. Keď sa krvácanie zmiernilo, trochu si umyl aj tvár.
Mini sa vrátil k telefónu. Začínal byť naozaj znepokojený.
„Mike, prosím ťa, príď hore k môjmu apartmánu. Az je opitý. Hrozne vystrája. Sám ho nezvládnem,“ požiadal jedného člena ochranky.
„Prídem o chvíľu. Prepáč, ale práve sem idú nejaký ozbrojení chlapi...“ ochrankár musel položiť telefón.
Dvere povolili. Rozčúlený Az sa opäť dostal dovnútra. Bez rozmýšľania hodil Miniho na posteľ. Sadol si naňho a rýchlo mu spustil nohavice.
„Zapamätáš si, komu patríš!“ prenikol doňho bez akýchkoľvek ohľadov. Mini sa ešte viac stiahol. Keď sa v ňom pohol, spôsobil mu dosť hlboké poranenie. Po stehne mu stiekla krv. Zapchal mu ústa, aby nemohol kričať. Nič ho nezaujímalo. Chcel ho potrestať, aby sa viac neodvážil ani pozrieť na iného chalana. Nevšimol si, že Az si počas pádu na posteľ udrel aj hlavu. Veľmi rýchlo stratil vedomie.
Tara ešte stále zamestnával poranený nos. Začul výstrely. Opatrne podišiel k malému okienku. Vonku uvidel cudzích chlapov, ktorí sa chceli násilím dostať do budovy. Pri čiernom aute stál Gabriel a všetko pozoroval z bezpečnej vzdialenosti. Tarovi sa okamžite stiahol žalúdok. Odomkol kúpeľňu a vyšiel von.
„Ty si zošalel!“ šokovane civel na posteľ.
Az práve vstával a naťahoval si nohavice. Nepodarilo sa mu to. Ostal visieť na posteli, úplne doriadený. Podľa toho ako pekne voňal, Taro usúdil, že si vzal aj niečo oveľa tvrdšie. Mal neprítomný pohľad a namiesto toho, aby pomohol partnerovi, len si opäť ľahol a zavrel oči. Netušil, že je schopný takého hrozného činu.
„Mini!“ zdesene podišiel k posteli.
Mike práve prišiel hore. Chcel ich skontrolovať. Zatiaľ mali dostatočnú prevahu nad útočníkmi.
„Ten idiot! Prepáčte mi, nestihol som prísť načas,“ okamžite pristúpil k nim. Odhodil Aza na zem a začal sa venovať zranenému. Taro zavolal sanitku aj políciu. Nemienil nikoho kryť. Pred podnikom sa objavila sanitka a policajné autá. Gabrielovi muži sa stihli stiahnuť do bezpečia. Ich zamestnávateľ len neochotne nastúpil do auta.


****
Po 6 mesiacoch...

Taro zamieril do šatní určených špeciálne pre V. I. P. chlapcov. Okamžite ho usadili do kresla a Will sa mu začal venovať. Upravil ho, zľahka namaľoval a vybral mu vhodný odev. Rozhodol sa opäť pracovať v tejto časti podniku. Aspoň tu mohol vidieť svojho Nickyho. Výmenou za jeho ochranu, musel prisľúbiť partnerovi, že od neho neodíde a všetko bude ako predtým. Sexu mal momentálne až plné zuby. Athos ho natoľko vyťažil, že ani nemal chuť nato vôbec myslieť. Mini po zotavení podal výpoveď. Zobral si svoje veci a prakticky ušiel pred tým všetkým. Aza odsúdili a dostal sa do väzenia. Taro ho musel nahradiť. Neostávala mu žiadna iná možnosť.
„Vidíš, už to čoskoro bude. Pristane ti to,“ vzal jemný hrebeň a opatrne prečesával vlasy svojho miláčika. City k Tarovi boli čoraz silnejšie. Postupne si získal jeho dôveru a vytvoril sa medzi mini zvláštny druh vzťahu.
„Dnes tu bude plno zahraničných hostí. Musíš byť pripravený. Tí ľudia sú dosť dotieraví,“ nechcel ho pustiť do tých apartmánov. Z nových klientov nemal práve najlepší pocit. Athos akoby naschvál získal tú najväčšiu zberbu. Síce mali dostatok peňazí, ale rozhodne preferovali aj pikantnejšie zážitky.
„Ja viem, on ma varoval,“ Taro si vychutnával jeho dotyky. V poslednom čase bol stále viac a viac zamilovanejší.
Vedel, že Will je šéfov priateľ, ale nedokázal sa zbaviť myšlienok naňho. Postupne sa čoraz väčšmi zbližovali a ich rozhovory boli viac otvorenejšie. Will mu veľa prezradil aj o svojej závislosti. Pokúšal sa s ňou bojovať a podstupoval aj prísnu liečbu. Athos mu vybavil zvláštny program, v rámci, ktorého mohol aj pracovať. Bol pod prísnym dohľadom a jeho telo si chvíľu potrpelo, kvôli abstinenčným príznakom bol asi dva týždne oddelený od ľudskej spoločnosti, ale potom mu dovolili sa aspoň občas venovať práci. S Tarom bol neustále v kontakte. Gabriel a Nate sa ho stále snažili získať späť. Will sa s nimi už nestretával. Chcel celú tú vec raz a navždy uzavrieť.
To jediné im bránilo, postúpiť vzťah na vyššiu úroveň. Obávali sa, že Athos im ho vydá, ak spolu začnú chodiť. Preto potláčali svoje osobné pocity. Nebolo to vôbec ľahké. Will si čoraz väčšmi uvedomoval, že svojho súčasného partnera nemal nikdy rád. Tiež si ho len istým spôsobom kupoval. Ich vzťah bol taký už od začiatku. S Tarom to bolo iné.
„Athos mi povedal, že príde istý špeciálny klient. Mám sa s ním vyspať, alebo sa vrátiť k tým dvom. Opäť mi nedal na výber,“ smutne sklonil hlavu. Šéf niečo tušil a začínal im poriadne strpčovať život.
Will ho obrátil k sebe. Pobozkal ho na pery a chvíľu držal za ruku. Ostatní V.I.P. chlapci boli už pripravení. Nickyho si vždy nechával až na koniec.
„Nie, to nemôžeš. Ja ti to jednoducho nedovolím,“ žiarlivo si ho privinul k sebe.
„Vyhodí ma. Jasne to povedal a o našom vzťahu nesmie nič vedieť,“ bolo mu z toho zle. Ani on to nechcel.


3 komentáre:

  1. A já se už lekla že to končííí ufff....nádheraaa to chce další dílek;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemá být v tom 3tím posledním odstavci místo jména Gabriel Will? Jinak pěkný

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Exa: áno, jáj, má tam byť Will, idem to opraviť...

    OdpovedaťOdstrániť

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky