štvrtok 24. apríla 2008

8. kapitola druhá časť

Varovanie:
slash, od 18 rokov, celá poviedka, táto kapitola od 15!!!

„Dám vám D (trojka), je vidieť, že ste veľmi nervózny a ledva reagujete na otázky,“ profesor pomaly vzal do rúk jeho zelený index. Tom už od začiatku každému ukázal, že sa dokáže naučiť aj na oveľa lepšiu známku. Napriek tomu sa nedokázal poriadne sústrediť. Niečo mu bránilo dostať zo seba oveľa lepší výkon. Dlane ho pálili a cítil sa dosť čudne, akoby ho niekto práve poriadne udrel po hlave. Okolo neho priam prebleskovali akési čudné vibrácie. Ledva v rukách udržal pero. Vôbec tomu nerozumel.
„Mali by ste dostať oveľa horšiu známku, ale je mi jasné, že neviete dostať pod kontrolu svoju vnútornú mágiu. Preto vám tentoraz nedám skúšku opakovať. Možno to ešte neviete, ale ja som tiež mág a veľmi dobre vás chápem. Ste si naozaj istý tým, že sa naďalej chcete priateliť s pánom Grindom?“ Dean Detwick patril skôr k mágom patriacim k strane dobra. Na pôde školy všetci dodržiavali prímerie, ale osobne nemal veľmi v láske mága, ktorý sa venoval aj temnejším stránkam tejto tajuplnej vedy.
„Áno, som presvedčený o tom, že Josh mi nechce nijakým spôsobom ublížiť. Okrem toho je to môj jediný priateľ a dôverujem mu,“ mierne očervenel, keď si spomenul na ich spoločnú noc, túžil po ďalších bozkoch a nežnostiach. Mal pocit, akoby sa v ňom rozhorel priam neuhasiteľný oheň.
„Vtom prípade musíte byť pripravený na možné nepríjemnosti, ak ostanete po jeho boku hrozí vám nebezpečenstvo. On je vrah, porušuje zákony týkajúce sa života a smrti. Nikdy nebudete v bezpečí. Váš otec ho už niekoľkokrát vyzval na súboj, tentoraz výzvu prijal,“ odvetil chladne. Nebol presvedčený o tom, že Thomas Medison patrí k prívržencom zla. Ešte stále si nezvolil svoju cestu a jeho schopnosti boli príliš nezvládnuteľné, preto bol v tomto štádiu ľahko ovplyvniteľný.
„Prepáčte, pán profesor, ale necítim sa dobre. Radšej už pôjdem. Dovidenia,“ rýchlo vzal svoj podpísaný index a vybehol z miestnosti. Chcel byť čo najskôr s Joshom. Jeho telo po ňom túžilo, ale myseľ bola zamestnaná novými informáciami.
Netrpezlivo sa prechádzal okolo triedy, v ktorej jeho priateľ ešte stále písal zápočet. Díval sa na hodinky a celý čas nervózne prechádzal pohľadom po rozvrhu. Čas sa neúprosne vliekol, čakanie mu pripadalo čoraz neznesiteľnejšie.
Napokon s triedy nesmelo vyšiel prvý študent, postupne začali vychádzať aj ďalší. Josh vyšiel z triedy ako posledný. Hneď zamieril k svojmu partnerovi. Za normálnych okolností by neodolal túžbe pobozkať ho, ale keďže okolo nich prechádzali študenti a učitelia rozhodol sa utlmiť toto nutkanie. Z Toma priam vyžarovala potláčaná sexuálna energia, preto ho radšej chcel čo najskôr dostať von zo školy.
„Ahoj, ako sa ti darilo?“ opýtal sa opatrne. Hneď mu bolo jasné, že niečo nie je v poriadku,“ ustarostene si premeral svojho partnera.
„Chcem sa s tebou vážne pozhovárať, Grind,“ zámerne ho oslovil priezviskom. Otvoril dvere vedúce do záchodu a vtiahol ho dovnútra. Toalety na tejto strane chodby, boli pokazené, preto nehrozilo, že ich tam bude niekto otravovať.
Pritisol ho k sebe a nežne prenikol jazykom do jeho úst. Chcel mu klásť otázky, ale nedokázal odolať výzvam svojho tela. Potreboval ho tak veľmi, až to bolelo. Rukou mu siahol pod košeľu.
„Tom, viem, ako sa cítiš, ale tu je to naozaj nebezpečné. Mohli by sem vojsť trebárs upratovačky,“ jemne ho od seba odtisol.
Dvere sa prudko otvorili. Naskytol sa im pohľad na bledého chlapca, v obnosenom oblečení.
„Pomôžte mi, on ma prenasleduje. Nedovolí mi ostať na slobode,“ zúfalo klesol na kolená.
„Ustúp, Tom,“ prikázal Josh. Podišiel bližšie k utrápenému chlapcovi a opatrne ho postavil na nohy. Cítil, že je niekde blízko a bude schopný kedykoľvek zaútočiť.
„Vezmeme ho na bezpečné miesto. Musíme čo najskôr zmiznúť. Nechcem s ním bojovať, keď ste pri mne len vy dvaja,“ podišiel bližšie k Tomovi.
„Chyťte sa za ruky, trochu sa prevetráme,“ stiahol ich oboch bližšie k sebe. V dlážke sa vytvorila imaginárna diera a vtiahla ich dovnútra. Tom pevne zavrel oči a podvedome očakával nepríjemný pád.

Koniec prvej série

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Real slash bude mať najviac tri série. Prvá z nich práve skončila. Ďalšie budú nasledovať, keď sa opäť zredukuje počet poviedok.

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky