pondelok 28. decembra 2009

Merlin


Keďže mám merlinovský dizajn, tak by sa patrilo aspoň niečo o tom napísať, tento článok sa týka len seriálu Merlin...Je to len krátke info...



Merlin

Stručný obsah

Do kamelotu prichádza mladík, ktorý sa má stať legendou. Volá sa Merlin a je to mladý (nevyučený) čarodejník. Stáva sa osobným sluhom mladého princa Artuša, následníka trónu...


Môj pohľad na vec:

Pár Merlin/Artuš veľmi sa k sebe hodia a sú spolu zlatí, i keď tento seriál nepatrí medzi vyslovené gay veci, ale rozhodne neoľutujete, keď si to pozriete.
Oni sa k sebe skrátka hodia... Navzájom sa dopĺňajú...
Sú jeden pre druhého ako stvorení. I keď je to len môj názor, nikomu ho samozrejme nevnucujem.
V celku je to veľmi príjemný seriál, občas aj s rozprávkovými prvkami, plný mágie...
Odlišuje sa od ostatných filmov o Artušovi a Merlinovi.


Dostupnosť u nás


Tento seriál zatiaľ do našich končín oficiálne nezavítal. Môžete si ho pozrieť len v angličtine so slovenskými alebo českými titulkami. (Veď- viete-ako- to- myslím.)
Zatiaľ boli odvysielané prvé dve série (každá mala trinásť častí, približne 50 min.), tretia séria sa pripravuje na jeseň 2010.


6 komentárov:

  1. Yessss... Merlin je zlatíčko. Každou epizodou je víc a víc k nakousnutí, já prostě nechápu, jak se Artuš může držet. :X Mno jinak, jsem u 2x09, ale koukala jsem na ukázky, tam je nějaká slečna, chm... To zase bude vopruz. Ale jinak, sladké... Ou a Mania se chlubí, má všechyn díly v pc ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :X Veru Merlin, zlatík. Tj, veru čudujem sa, že sa už naňho nevrhol :)), ale tha vieš... Tj, slečny tam dávajú teda, aby nejak odviedli pozornoť od "vzťahu" Artuš, Merlin... Ja len druhú seriu :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten seriál je úžasný... uviděla sem jen jeho obrázek a už sem se musela juknout... a Merlin nej zlatíčko:-* a ti dva sou k sobě vážně stvoření;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tery: veru, nemajú chybu :X, zlatíčka, skrátka som rada, že to pokračuje ďalej a dúfam, že sa to udrží ešte dlhšie... Držím Merlinovi palce...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tomuto seriálu jsem strašně dlouho odolávala(spíš jsem si myslela, že to bude nějaká kravina) a před měsícem, jelikož na youtubku jsem našla náhodně fakt hodně Merlin/Artuš videí... tak jsem si řekla, že se podívám aspoň na ten první a uvidím... na první pohled jsem se zamilovala :X jak už do Merlina nebo do Artuše... nebo do obou (to jsem asi nejvíc :D) ti jsou spolu strašně nádherní a cítím mezi nimi takovou chemii... narozdíl od Artuš/Gwen... tam necítím nic :D a i ve skutečnosti se mi fakt Colin s Bradleym strašně strašně moc zamlouvají :) ty jejich společná videa myslím z DVD Merlina... opravdu nemají chybu :)

    A nakonec... nádherný desing :) a momochode... je to asi kravina, ale není v tom rohu náhodou Sasuke?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bella R. Black: Ja som sa k tomu dostala náhodou a najprv som tiež nejak nevedela, čo to presne bude a či sa mi to bude páčiť, lebo som videla aj tie všelijaké iné verzie Merlina,teda náhodou som to videla na jednom blogu a prečítala som si obsah a nejak som už bola nato zvedavá a teda neľutujem, fajné je to... a zdá sa mi, akoby tú Gwen tam pchali tak nejak nasilu, aby to nebolo príliš... I keď ona mi osobne nevadí v prvej serii sa mi pozdávala tak ako normálne, ale nemám veľmi rada, tie romantické scénky čo má s Artušom, kedže tie scénky, keď je s Merlinom sú aj tak lepšie...(Dúfam, že Gwen urobí to, čo ostatné Gwenevery z iných Merlinov, výnimočne by sa mi páčilo, keby to tak bolo...) Dík, no to som len tak trošku poexperimentovala v photoshope... no Sasuke je tiež pekný, ale ten v rohu je Allen Wolker, exorcista z anime D.Gray-man, je zlatý, taký smutný chlapček, hneď sa mi zapáčil, len škoda, že to nie je yaoi :))

    OdpovedaťOdstrániť

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky