utorok 8. decembra 2009

4. kapitola Bephegorov kúpeľ


varovanie: 18+, sexuálne scény! nevhodné pre začiatočníkov. Poprosím, aj nejaké komentíky, aby som vedela, či ste to "prežili".



Samuel sa pomaly zosunul na zem. Triasol sa a srdce mu prudko tĺklo. Oboma rukami objal svoje telo. Mal pocit, akoby bolo nečisté, poznačené niečím, čo ani zďaleka nepripomínalo nádherného anjela. Napriek tomu nedokázal zabudnúť na ten podmanivý dotyk. Bol pri ňom, iní ako ostatné bytosti, takí nezávislý od celého sveta.
Dokázal v ňom vzbudiť chuť na doteraz nepoznané zážitky.
„Ja som sa bozkával s Luciferom...“ vyhlásil rozrušene.
„On sa ma dotýkal a ja som si myslel...“ rukou si prešiel po perách.
„Nehnevaj sa, Samuel. Nechcem ťa trápiť,“ Belphegor ho opatrne odtisol od police s knihami. Objal ho a nalakovanými nechtami mu upokojujúco prechádzal po chrbte.
Páčilo sa mu to. Bolo to príjemné sledovať, ako tie ľudské bytosti strácajú kontrolu nad svojimi emóciami. Krehké telesné schránky sa mihali vo víre farieb. Pozoruhodne si medzi sebou vymieňali svoje energie.
Dvojčatá na seba pôsobili upokojujúco, Samuela trápilo sklamanie zmiešané so strachom. Nedokázal sa tak rýchlo spamätať. Nechal sa hladkať. Pritískal sa bližšie k tomu štíhlemu telu.
„Ja som naozaj nevedel, netušil som...“ ospravedlňujúco zamrmlal Samuel. Rozpačito sa díval na dvojčatá a jeho telo sa inštinktívne ďalej túlilo k mladíkovi.
Dvojčatá mali na tvári rovnaký výraz, neboli pobúrení ani vystrašení, skôr si ho len zvedavo premeriavali.
„Neboj sa, bude to ok,“ pokúsil sa ho upokojiť Matt.
„Zvládneme to,“ spokojne dodal Ryan.
Dával najavo, ako veľmi sa mu tá blízkosť páči. Akékoľvek nepríjemné pocity sa strácali pod vplyvom bratovho dotyku.
Bol vďačný za takú príležitosť. Nenásytne sa zahľadel na bratove pery a pobozkal ho. Zľahka a veľmi opatrne, akoby sa bál, že mu tým môže ublížiť. Vedel, že tým spustí nezadržateľnú túžbu po bližšom kontakte. Práve preto ho Matt od seba odháňal. Nechcel podľahnúť tomu silnému pokušeniu. Ryan pocítil silu Mattovej túžby. Pochopil, že toto nie je vhodné miesto, ale nedokázal tomu zabrániť. Odovzdal sa jeho objatiu.
Matt ho rýchlo potlačil k dverám vedúce do zadnej miestnosti.
„Bel, ty si naozaj hrozný. Neopováž sa...“ pokúšal sa mu niečo povedať, ale keď zacítil bratovu ruku na zipse, okamžite ho vtiahol do zadnej miestnosti. Dvere sa za nimi zabuchli.
Belphegor ustúpil od Samuela. Prstom poklopal po dverách a zvuky vychádzajúce spoza nich zrazu úplne ustali.
„Zaslúžia si viac súkromia,“ poznamenal spokojne.
Samuel dlho hľadel na dvere. Chvíľu mu trvalo, kým spracoval túto novú skutočnosť.
„Oni dvaja sú naozaj milenci?“ opýtal sa rozrušene. Toto nové prekvapenie ho úplne prebralo so šoku. Jeho myseľ sa sústredila len na dvojčatá. Predstavoval si ich, ako sa tajne milujú... Do tváre sa mu nechtiac nahrnula červeň. Ich vzťah ho fascinoval. Nedokázal by ich odsúdiť, ale ani podporiť. Ocitol sa na hranici svojich možností. Chcel, aby boli spolu, ale zároveň sa toho bál. Svet by sa na ich vzťah nepozeral práve s porozumením.
Tušil, že to pre nich musí byť dosť ťažké. Možno práve preto sa tak veľmi vzďaľovali od ostatných členov rodiny. Málokedy sa objavovali na rodinných oslavách, vždy sa snažili byť nenápadní.
Ďalšie Samuelove úvahy prerušil nádherne usmiaty Belphegor.
„Áno, sú. Nemôžu sa zbaviť toho, čo spojilo ich duše. Je to záhada. Skutočné spojenie dvojčiat. Mohol by som ti o tom rozprávať, ale teraz máme inú prácu. Teba musím v prvom rade pripraviť a nesmieme strácať čas,“ potlačil ho smerom k východu. Diadém, ktorý mal na vlasoch sa pritom pohybe posunul.
„Nemali by sme na nich počkať. Mali by ostať so mnou...“ namietal Samuel. Netúžil behať po uliciach s nápadne oblečeným démonom, tak nadpozemsky krásnym, žeby zjavne vzbudil toľko pozornosti ako nejaká filmová hviezda.
„Nie, nemajú čas. Nechaj ich. Nech si to užijú,“ Belphegor ho nemilosrdne schmatol za ruku.
Samuel pocítil silnú nevoľnosť. Celý svet sa pokrivil, utvorila sa brána a oni zľahka vkĺzli dovnútra.
Keď sa konečne spamätal, ocitli sa v luxusne zariadenej hotelovej izbe.
Belphegor ho posadil na gauč. Odložil knihy, noviny a časopisy, ktoré sa mu kopili na konferenčnom stolíku a ponúkol Samuelovi elegantne zabalené červené cukríky.
„Nie, neprosím si,“ pokrútil hlavou Samuel.
„To je škoda. Sú naozaj výborné,“ Belphegor rozbalil jeden z nich, pootvoril svoje nežné pery a opatrne dostal cukrík dovnútra.
„Dokonale sladké, tá chuť je priam hriešna,“ Belphegor ešte chvíľu cucal cukrík a rukou sa pohrával so svojou reťazou. Vyzeral pritom priam neodolateľne.
Samuel mierne očervenel. Pokúsil sa upriamiť svoj pohľad na veľkú televíznu obrazovku. Pochopil, čo znamená skutočné pokušenie. Trvalo dlho, kým sa dokázal opäť pozrieť na tú nádhernú bytosť.
„Najprv by som ti mal asi povedať, že sme v apartmáne, ktorý pán používa, keď sa objaví v ľudskom svete. Ostaneš tu pár dní. Stráviš ich so mnou a ja ti všetko povysvetľujem. Hlavne sa nesnaž nahnevať nášho pána. Nemá so smrteľníkmi zľutovanie,“ poučil ho Belphegor. Zrazu sa tváril až príliš vážne.
„Urobím všetko, aby bol spokojný,“ prisľúbil Samuel.
„Som rád, že si to už pochopil. Ver mi, že bude pre teba oveľa lepšie, keď nebudeš odporovať pánovi. Pripravím ti špeciálny kúpeľ a potom zavolám dvojčatám. Nechcem, aby si o teba robili starosti,“ Belphegor spokojne pokrčil obal s cukríka a bezstarostne ho nechal zmiznúť. Potom sa postavil a zamieril do kúpeľne. Vybral akési vrecúško plné voňavých byliniek.
„Zatiaľ si urob pohodlie a nikam nechoď,“ pripomenul mu nadšene. Kúpeľ patril k veciam, ktoré si počas svojho pobytu v ľudskom svete stihol obľúbiť. Nič nebolo príjemnejšie ako ponoriť svoje telo do príjemne teplej vody. Okamžite sa stratil v kúpeľni a nechal Samuela chvíľu bez dozoru.
Mladík sa pohodlne uvelebil na gauči, chvíľu skúmal elegantne zariadenú bielo čiernu izbu, ale napokon začal listovať v starej knihe, plnej obrázkov. Boli v nej maľby nahých milencov, ich telá sa preplietali, tvorili nezvyčajnú a neodškriepiteľnú jednotu. Samuel bol tými obrazmi uchvátený, mali v sebe neskutočnú hĺbku. Aj keď neodkrývali až tak veľa nahoty, lebo ich intímne partie boli tak šikovne zakomponované, aby ich nebolo vidieť, ale napriek tomu boli úchvatné. Samuel nikdy nerozumel maľbám, toto umenie preňho zostávalo navždy jednou veľkou neznámou.
Obzvlášť pozorne sa díval na tú najkrajšiu bytosť. To, čo on považoval za krásne sa pred ním rozvinulo.
Rukou prešiel po maľbe nádherného anjela s dlhými svetlými vlasmi, bol nežný, nádherný a láskavý. Jeho oči dokázali na všetko hľadieť s láskou, ale zachytil v nich aj náznak temnoty. Bol poriadne ukrytý v tých nadpozemsky nádherných očiach a tá krása, ktorá z nich vyžarovala bola neopísateľná. Vnímal ju ako nadpozemskú silu, nádheru toho, čo nikdy nemalo byť poškvrnené.
Samuel rukou prešiel po striebristých krídlach, ktoré sa zľakla spájali s jemnou pokožkou na chrbte. Bol to ľudský obraz, spôsob akým ľudské oči dokázali vyjadriť niečo netelesné. Bol to on. Jeho milovaný anjel.
Samuel nedokázal rozlúštiť znaky, ktoré ho obklopovali, ale napriek tomu pocítil niečo zvláštne. Varovalo ho to, aby neotáčal stránku, ale on nechcel, aby niečo pred ním ostalo utajené.
Keď opatrne prešiel na ďalšiu stranu, uvidel iný obraz, nádheru odetú v temnote, svetlé vlasy stmavli, oči potemneli, nádherné krídla získali ostré okraje, dlhé tmavé vlasy boli ako zlovestná aura zložená z hnevu a bolesti. Nádherné, ale
nebezpečné ako žiara temného slnka.
Samuel sa díval do tých očí, trpeli, nenávideli, preklínali, v tých tmavých hĺbkach videl len hrozbu, nenávisť k svojmu rodu a moc takú intenzívnu, až mu to vyrážalo dych. Hlavu zdobili tmavé a ostré rožky, keď sa ich Samuel dotkol takmer pocítil pichnutie.
„Stále si krásny, ale...“ prstami prešiel po krvavých symboloch, ktoré boli namaľované na mužnej hrudi. Obrázok ho vzrušoval, ale zároveň v ňom vzbudzoval strach.
Dlho tam len sedel a hladil svojho temného anjela. Túžil opäť vidieť nekonečnú lásku v tých zastretých očiach.
Spamätal sa, až keď ho Belphegor poklopal po pleci.
„Je to pripravené, poď so mnou,“ odvetil spokojne. Opatrne mu vzal knihu a položil ju na stolík.
Samuel poslušne vstal. Nasledoval Belphegora do kúpeľne ladenej do bielych farieb. Všetko bolo zladené do najmenších detailov a z vane sa šírila príjemná bylinková vôňa.
„Vyzleč sa,“ požiadal ho Belphegor.
„Ostávaš tu so mnou?“ spýtal sa Samuel. Pred obyčajným mladíkom, aby sa nehanbil, ale démonické oči v ňom vyvolávali neistotu.
„Áno, samozrejme. Nebude to fungovať, keď sa neokúpeme spolu. Tento kúpeľ ti posilní to tvoje krehké telíčko a moja sila ti pomôže prispôsobiť sa,“ odvetil netrpezlivo.
Samuel so seba opatrne zhodil oblečenie. Chvíľu zaváhal, počas sťahovania posledného kusu.
Belphegor si takisto začal pomaly zobliekať svoje veci. Opatrne ich ukladal na kôpku. Čoskoro odhalil svoje telo. Pokojne stál pri Samuelovi a vôbec sa nezakrýval.
Samuel nedokázal spustiť oči z nežných ružových bradaviek, pomaly prechádzal až k pevnému brušku, ktoré priam vyzývalo k dotyku. Nižšie sa už pozrieť radšej neodvážil.
Belphegor tiež pohľadom prechádzal po jeho tele. Mladosť mu dodávala priam chrumkavú príchuť, Belphegor cítil ako z neho vyžaruje hlbšia krása, nielen tá fyzická, ale aj niečo iné oveľa silnejšie lákadlo. To, čo dokonca aj jeho pána prinútilo venovať chlapcovi pozornosť. Niečo nedefinovateľné v ňom, čo Belphegora neskutočne priťahovalo.
Svojho mladého priateľa by zhodnotil ako sladkú bytosť, nežnú a naivnú, plnú rozkošných miest, ktoré by potrebovali skúsené dotyky, aby ich dokázali rozpáliť. Takéto lekcie však neprináležali jemu.
„Si zaujímavý, mladý muž,“ odvetil pobavene. „Tak poď,“ vyzval ho nadšene. „Musíme to tam chvíľu vydržať,“ vyzval ho spokojne.
Samuel vošiel do vane a pohodlne sa usadil. Bolo mu dobre, príjemné teplo sa šírilo do celého tela. Belphegor si ľahol k nemu. Oprel sa o jeho hruď. Samuel cítil ako mu zlatisté vlasy šteklia krk. Blízkosť mladíkovho tela bola priam mučivá. „Sú všetci démoni takí nádherní ako ty?“ opýtal sa úplne opojený mladíkovou vôňou.
„Niekedy, áno. Podľa toho akú podobu si zvolia. Mne sa nateraz páči táto, ale zjavoval som sa aj v oveľa nepríjemnejších podobách...“ odpovedal Belphegor.
„Ty budeš vždy úžasný, ja to viem,“ Samuel premáhal horúčkovitú túžbu siahnuť na tú úžasne jemnú pokožku. Priam sa triasol od žiadostivosti.
Belphegor ho zľahka pohladil po tvári. Ten dotyk ho ešte viac rozohrial.
„Máš tu na zemi alebo tam u vás nejakého milenca?“ Samuel trochu viac rozkročil nohy, bolestivo si uvedomoval túžbu po uvoľnení. Chcel, aby ho tá nežná ruka poláskala...
„Nie,“ pokrútil hlavou Belphegor. Pocítil vo svojom vnútri chlad. Pevnejšie objal Samuela, tisol sa k nemu, akoby ho chcel ochrániť.
Blížil sa. Pokušiteľ osobne vošiel do ich sveta. Jeho neopísateľná krása zasiahla Samuela, ako to najsilnejšie pokušenie. Nemohol prestať sledovať svojho pekelného anjela. Vzrušenie, ktoré doteraz pociťoval sa znásobilo. Nedokázal sa tomu ubrániť.
„Vitajte, môj pane,“ úctivo zašepkal Belphegor. Nenápadne prihrial vodu v kúpeli a pridal ešte pár zaklínadiel, ktoré mali Samuelovmu telu pomôcť. Rukou sa nechtiac dotkol mladíkovho penisu. Samuel zastonal. Belphegor už ruku nedokázal odtiahnuť. Nemohol. Chcel ho potešiť, ale stále váhal.
„Pokračuj, Belphegor. Postaraj sa o nášho hosťa, necítiš ako veľmi to potrebuje,“ prikázal mu temný anjel.
Samuel stále hľadel na Lucifera. Sledoval ako sa aj on zbavuje nepotrebného odevu, ktorí zrejme považoval za nutnosť v ľudskom svete.
„Ste nádherný,“ túžobne zamumlal Samuel. Pohľadom sa vpíjal do každej čiastočky tej temnej bytosti.
Nežná ruka ho zatiaľ hladila a on úplne podliehal rozkoši.
Túžba ho spaľovala, nedokázal potlačiť ďalší nežný ston.
„Toto je len začiatok, môj malý Sael,“ Lucifer sa pridal k nim. Elegantne si ľahol do kúpeľa a sledoval ako jeho telo zahalila tá nadpozemská vôňa.
Belphegor urobil miesto svojmu pánovi. Zároveň však udržiaval ochrannú vrstvu, aby nedošlo k poškodeniu ľudského tela. Ďalej láskal napätý úd. Dráždil ho tak, aby zámerne oddialil vyvrcholenie, chcel si ho poriadne vychutnať. Blízkosť pánovej energie ho tiež vydráždila na maximum. Keď mu Samuel vyvrcholil do ruky, takmer sa pristihol pritom, ako aj on túži po podobnej starostlivosti.
„Si môj, Samuel?“ Luciferov hlas takmer prenikol aj do jeho myšlienok.
Samuel nadšene prikývol a úplne sa oddal tomu pevnému objatiu. Bez zábran sa nechal ďalej dráždiť, dotýkal sa ho všade, trpel, keď sa ich energie príliš stretli, ale tým viac prosil o ďalšie láskanie. Jeho telo bolo pripravené.
„Prosím, urob to...“ vysilene žiadal Samuel.
Lucifer náhle zmizol. Jeho podoba sa rozplynula a opäť sa objavila za Samuelovým chrbtom.
Belphegor sa prisal na mladíkove pery, úplne stratil sebakontrolu. Spredu ho objímal a obtieral sa oňho, ledva sa udržiaval pri zmysloch. Tá silná vášeň otriasla celou jeho podstatou.
Samuel pocítil v sebe sladkosť naplnenia. Najprv len ľahký dotyk a neskôr preniknutie. Otváral sa v ustretí tej sile, ktorá sa ho podmanila. Ponárala sa hlbšie do jeho nežného tela. Luciferovo spojenie s ním bolo priam magické. Cítil to tak intenzívne, akoby nič iné na svete viac neexistovalo.
Lucifer donútil Samuela prežívať rozkoš, ktorá až hraničila z ľudskými možnosťami. Keď zrýchlil svoje pohyby a ich telá sa spolu preplietli v mučivej slasti, Samuel šepkal tie dráždivé nezmysli. Na jazyk sa mu drali slová, ktoré by sa neodvážil použiť.
Lucifer doňho drsne vnikal, Samuel si vychutnával ich zovretie a
čoraz vášnivejšie bozkával Belphegora, dával mu rozkoš, ktorú sám dostával. Dokonca sa odvážil obkrútiť mu napätú dierku. Prstom ju skúmal a rozširoval. Belphegor úplne šalel, uvoľňovali sa z neho silné pocity, takisto sa pohyboval na hranici svojich možností, na chvíľu dokonca povolil bariéru a ich duše spolu bolestivo splynuli. Našťastie rýchlo obnovil ochranu a Luciferova moc nestihla mladíkovi spôsobiť žiadne poranenia. Ospravedlňujúco sa opäť začal venovať jeho údu, tentoraz ho vydráždil takmer do nepríčetnosti.
Samuel to vôbec nepocítil. Bol príliš zaujatý rozkošou, hrou ich tiel, ktoré sa k sebe neúprosne približovali. Samuel prestal myslieť na čas, úplne sa odpútal od seba. Cítil len ich telá, chcel ich potešiť, milovať.
Nedokázal by opustiť to spojenie. Zdalo sa mu, že to trvá večnosť a stále ho to neprestalo baviť.
Keď ho obaja tesnejšie objali, temný anjel do jeho tela rozptýlil teplo. Potom z neho opatrne vykĺzol. Samuel vyvrcholil o pár sekúnd neskôr. Nechal sa objať tými nádhernými bytosťami. Belphegor ešte chvíľu stonal od rozkoše a šepkal mu niečo do ucha.
Samuel sa o nich oboch oprel, nedokázal sa ani pohnúť. Bol unavený a oči sa mu zatvárali. Zaspal. Obe bytosti sa k nemu spokojne pritískali, držali sa ho, akoby sa báli prerušiť ich spojenie.
„Nie, je to človek. Nemôže byť,“ Lucifer hladil chlapca po vlasoch. Ich spojenie preňho tiež veľa znamenalo, aj keď si to nechcel pripustiť.
„Možno nie je, nerozumiem tomu. Bariéra padla. Aj moja energia je preňho prisilná, je v poriadku?“ Belphegor nevedel posúdiť rozsah poškodení. To nebolo súčasťou jeho moci.
„Zvládol to. Prijal tvoju energiu, akoby si k nemu patril,“ vysvetlil Lucifer.
Presunul ich z kúpeľne do pohodlnej postele. Belphegor zahalil Samuela do prikrývok a posilnil duševnú bariéru. Mladík naďalej pokojne spal a Belphegor si konečne spomenul na dvojčatá. Pomocou mysle im vyslal krátku správu a opäť venoval pozornosť svojmu pánovi.
„Nespusti ho z očí a daj mu všetko, čo si zažiada,“ prikázal Lucifer.
Belphegor poslušne prikývol. Uvelebil sa veľa mladíka a pevne ho držal za ruku. Ani na chvíľu s ním neprerušil kontakt.
Lucifer chytil chlapca za druhú ruku, vnímal teplo, ktoré ním začalo prúdiť, keď sa ich prsty preplietli, díval sa naňho opäť láskavo, akoby v ňom prebudil nevinného anjela, ľahol si do postele, nikdy nepotreboval spánok, ale bolo príjemné len tak zavrieť oči a ponoriť sa do chlapcovej mysle. Prebudila sa v ňom nenásytnosť.
Belphegor priložil svoje pery na pánove, ochutnal ich a tým spustil ďalšie prúdenie mrazivého tepla.
Nevinnosť spala obklopená temnými anjelmi. Čakala, kým sa opäť spoja.



4 komentáre:

  1. Miluji tě! Tohle bylo prostě skvělé, dokonalé, krásné. Belphegor je sladký. Lucifer je úžasný a Sammy je rozkošný. Dvojčata ví, že jej Belphegor vzal k Luciferovi? Jestli ne, tak jsem zvědavá i na jejich reakci. Ou, Sammy by se už taky mohl začít chovat trochu méně jako hadrová panenka a začít si uvědomovat situaci, ale doufám, že nakonec k tomu dojde. Moc se těším na další kapitolu, doufám, že nás jich ještě hodně čeká a že nakonci bude nějaký happy-end. Jestli nebudou spolu, tak si mě nepřej =((
    Ale bylo to úžasné, sladké... :-* :X

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mattík a Ryaník trošku niečo aj tušia, ale keďže majú plné ruky práce tak im to momentálne nevadí...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ježiš úzasné, moc moc moc:D oni budou trojka? trojky miljuju:D:D:D všichni jsou rozkošní muck:-* už ani newm co napsat snad jen že se moc těším na další díleeeeek=))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tery: no Belphegor trošku vypomáha :)) a vyzerá to tak, že áno. No trojky sa mi nejak dostanú skoro všade, zapáčili sa mi. Dvaja mi už nestačia no...Dík, to som rada...

    OdpovedaťOdstrániť

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky