sobota 3. októbra 2009

8. kapitola Španiel


Varovanie: 15+,opäť krátke


„Pokojne, maličký. Taro nemôže prísť. Šéf povedal, že ho ešte potrebuje,“ Seth objal vydeseného chlapca. Kolísal ho v náručí ako malé dieťa. Chcel ho upokojiť. V žiadnom prípade by si nedovolil, ublížiť mu.
„Nechaj ma!“ Erik sa začal prudko mykať. Pokúšal sa so seba striasť to nepríjemné bremeno. Neznášal také dôverné dotyky. Obzvlášť nie od cudzích ľudí. Prosebne sa díval na druhého chlapca. Dúfal, že aspoň od sa nad ním zľutuje.
„Tak dosť! Vstávaj, Seth. Nemôžeme byť predsa takí nezdvorilí,“ Dárius pochopil, že on si niečo také neželá. Nebol až natoľko spontánny a rozhodne zatiaľ ani nevedeli, či sa mu vôbec páčia chlapci.
Seth poslušne pustil chlapca a pomaly vyliezol z postele. Stihol to urobiť práve včas. Dvere vedúce do apartmánu sa otvorili.
Dovnútra vošiel Az. Kufor hodil na zem a sadol si k prekvapeným chlapcom. Ani jeden z nich nečakal, že si vyberie práve starú Miniho izbu. Šéf ich upozornil, že sa zrejme vráti do práce, ale netušili, že dokáže byť až taký chladnokrvný. Kvôli tej záležitosti ho srdce zrejme nebolelo.
Seth a Dárius si vymenili znepokojené pohľady. Ani jednému z nich sa to nepáčilo. Obaja sa toho mladíka báli. Mali pred ním veľmi veľký rešpekt.
Erik sa pokúšal nenápadne dostať z postele, ale bol ešte príliš slabý. Stratil rovnováhu a pristál rovno pri Azovi. Mladík sa spokojne uškrnul a premeriaval si svojho nového známeho. Rozopol mu pyžamu a rukou nežne stisol ružovú bradavku. Druhou mu siahol do nohavíc a začal hladkať jeho úd.
Erik sebou vydesene trhol. Tento nový útok bol ešte hrozivejší ako tie predchádzajúce. Už vôbec ničomu nerozumel. Ani jedno dievča ho nepovažovalo za príťažlivého, hovorili, že je až príliš ustráchaný a zrazu bol objektom takého veľkého záujmu. Nanešťastie ten nový vedel, ako má naňho siahnuť. Erik nešťastne zastonal a pokúšal sa tú ruku dostať preč.
Chlapci našťastie okamžite zareagovali.
„Az! Máme opäť zavolať políciu? Naozaj to chceš?“ Seth sa na chvíľu zadíval na odhalené prednosti ich mladého hosťa. Napriek tomu si však zachoval chladnú hlavu.
Darius pre istotu vytiahol mobil a začal vyťukávať číslo.
„Nie, len sa upokojte a nikam nevolajte,“ stiahol ruky zo šokovaného chlapca. Erik sa okamžite upravil a rýchlo vybehol von. Strach mu dodával silu. Chcel byť od tých nebezpečných ľudí čo najďalej. Schoval sa a nechal ich prebehnúť na druhú stranu chodby. Dárius a Seth ho zúfalo hľadali, ale on sa im neukázal. Keď sa šli pozrieť do časti určenej pre klientov, prešmykol sa von.
Na parkovisku ho zastavila neznáma žena. Niečo sa ho opýtala po španielsky, ale on tomu nerozumel. Jediné čomu rozumel bol názov Real obsession. Myslel si, že chce vedieť, či prišla na správne miesto.
„Áno, áno...“ chcel ju nasmerovať k hlavnému vchodu. Zabránil mu vtom záchvat nekontrolovateľného kašľa.
Ona sa len spokojne usmiala opäť niečo povedala a strčila ho do auta.

***

Athos si konečne rozložil veci v kancelárií. Tešil sa na ďalší pracovný čas. Hlavne pokiaľ ho mal stráviť so svojím novým asistentom. Rozhodol sa, že nedovolí, aby jeho nového priateľa niekto chytal. Práve kvôli tomu opäť prijal Aza. Chcel si mladého Tara nechať len pre seba.
Zapol notebook a zadal správne heslo. Ozvala sa jeho obľúbená melódia.
Chcel otvoriť dôležité súbory so správou o firemných účtoch. Práve keď vyhľadal príslušný súbor, do kancelárie sa nahrnul jeden z nových zamestnancov.
Svetlovlasý mladík prezývaný Ralph, ktorý bol novou posilou v týme V. I. P. chlapcov. Bez okolkov podišiel k stolu a pomaly prehovoril: „Šéfe, už hodinu čakám vonku a nikto po mňa neprišiel. Ochrankári mi oznámili, že to auto sem prišlo a niekoho vzali so sebou. Len som si na chvíľu odskočil na záchod. Mike povedal, že tá bláznivá ženská do auta naložila nejakého chlapca v pyžame,“ hundral Ralph. Vôbec sa mu to nepáčilo. Počítal s tým, že mu Španiel dobre zaplatí.
„Musím mu zavolať,“ Athos chvíľu pôsobivo menil farby. Rýchlo vyťukal číslo, ale nikto mu to nezdvíhal. Rozrušene klepol rukou o stôl.
Španiel patril k dôležitým zákazníkom a V. I. P. chlapcov si pozýval aj domov do svojej honosnej vily. Nikdy si dvakrát nevybral toho istého a bol dosť náladový. Práve kvôli nemu najímal aj dočasných pracovníkov, ktorý vlastne slúžili len na jednu noc. Posielal po chlapcov svoju zamestnankyňu, ktorá ich vždy zaviezla až k nemu. Tým si udržiaval istú dávku tajomnosti.
„Kto bol taký hlúpy, že sa nechal vtiahnuť do niečoho takého?“ opýtal sa podráždene. S tým človekom nechcel mať žiadne problémy.
„Ja neviem. Ochrankári toho chlapca nepoznajú,“ rozhorčene poznamenal Ralph.
„Zatiaľ choď pracovať do reštaurácie. Chýba nám jeden čašník. Potom sa vyrovnáme,“ požiadal ho Athos. Dúfal, že tá záležitosť nezhorší ich vzťahy s večne nespokojným klientom.

***

Taro rozrušene pobiehal po kancelárií. Potreboval najmenej polhodinu, kým sa dokázal upokojiť. Keď ho Athos odvolal od kopírovania dokumentov a oznámil mu, čo sa stalo, takmer sa z toho zosypal. Erika mal na starosti a bál sa, že mu niečo stane.
Celý zbledol a nedokázal so seba dostať žiadnu súvislú vetu.
Šéf si všimol, ako veľmi to mladíka rozrušilo.
„Poď ku mne, zlatko,“ natiahol k nemu ruky. Privinul si ho do láskavého objatia. Tým mu zabránil v ďalšom pohybe. Usadil si vystrašeného mladíka na kolená a chvíľu ho utešoval.
„Neboj sa. Poslal som tam mojich ľudí. Privedú ho späť,“ opatrne ho pohladkal po chrbte.
„Mali sme ísť s nimi,“ rozrušene zavrčal Taro.
„To nejde, Nicky. Španiel si potrpí na určitý postup. Nemôžeme ho len tak prepadnúť vo vlastnom dome. Nikdy nekomunikuje priamo so mnou. Musíme hrať jeho hru, aby sa ešte viac nenahneval.“
„Dobre, tak počkáme,“ znepokojene sa oprel o svojho partnera.


3 komentáre:

  1. To je dobááá co to tu nebylo:(:D:Dkonečněěěě......ale moc krátke no ale neva hlavně další dílek PROSÍM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. chudák Erik, doufám, že neplánuješ velké týrání, bylo by mi ho moc líto.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tery: Múza nejak neposlúchala, príliš sa naladila na Dexíka.

    Anonymný/á Týranie? Ani nie. Veď Miláčik Erik je taký zlatý.

    OdpovedaťOdstrániť

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky