nedeľa 26. apríla 2009

Prológ k tretej sérii


pridávam tretiu sériu. Pripomínam, že je to už posledná séria z tejto oblasti. Na začiatku si môžete prečítať stručné info... Táto séria je výrazne zameraná na Vyrezávačov očí, čítanie budúcnosti...






Podtitul Vyrezávači očí

Stručné informácie o novej, poslednej sérii Real slash. Pár dôležitých poznámok na začiatok.

Pár: Josh/Tom

Počet kapitol: viac než 20

Táto séria bude o niečo temnejšia, viac akčnejšia a dúfam, že sa tam vyskytne aj viac romantických momentov a viac sexu. Takisto plánujem aj hlbší ponor do sveta mágov. Zo začiatku pribudne aj pár nových postáv.
Nová skupina, ktorá sa tam bude často vyskytovať sú Vyrezávači očí. Hlavne zo začiatku sa dozviete veľa informácii práve o nich.

Obsah:
Sú medzi nami. Sú nebezpeční a myslia si, že majú právo súdiť tých, ktorý používajú vnútorné oko. Vyrezávači oči. Dobrý mágovia, ktorí sa pokúsia získať cennú trofej.
Mladý muž, neskúsený v oblasti mágie sa ocitá medzi dvoma svety. Jeho srdce ho ťahá k partnerovi

Prológ

Venované Sssky a Manii D.

Josh sa trochu zakolísal. Nenápadne si dal ruku za chrbát a počítal. Stále pohyboval prstami, aby mu nestuhli. Musel to robiť, lebo ten tlak bol takmer neznesiteľný. Všetky takzvané sily dobra naňho útočili. Zúril. Celá tá paráda mu poriadne liezla na nervy. Dobro. Zlo. Predsudky a reči plné vyšších ideálov. Musel dosť dlho bojovať, kým mu dovolili vôbec vstúpiť na posvätnú pôdu.
Tú návštevu povolili len preto, aby sa mu vysmiali. Chceli mu dokázať, že môžu pokojne niekoho obrátiť na svoju stranu, nech by to bol ktokoľvek. Všetko bolo biele. Videl len prázdnotu, stál v nej ako jediný tmavý bod. Natiahol ruku pred seba. Cítil aj temnotu. Bola tam spojená zo svetlom ako jedna bytosť. Práve preto dokázal stáť na nohách, chýbalo mu síce vnímanie priestoru.
„Vyrezávači očí. Tom sa naozaj nemohol dostať do lepšej skupiny,“ zahundral rozhorčene. Vedel, že každý rok hľadajú nových ľudí, ale netušil, že si podajú práve jeho partnera. Predtým si nikto nedovolil mu takto otvorene odporovať. Začínal mať pocit, že bude musieť prekliať krv, aby ho začali opäť rešpektovať.
Upokojil sa, až keď zazrel Toma. Okamžite sa naňho vrhol. Takmer ho zrazil k zemi. Tentoraz potreboval partnerovu oporu. Cítil, že sám taký veľký tlak nezvládne. Bolesť sa zmiernila, až keď sa ho dotkol. Tom ho pevne objal okolo pása. Chcel cítiť blízkosť jeho tela. Zľahka ho pobozkal na pery. Stačilo len pomyslenie na tých ľudí a začínalo mu byť zle.
„Ahoj, Josh. Prišiel si po mňa?“ zamrmlal Tom. Schválne rukou zablúdil na jeho zadok. To, čo mu mohli dať bolo zrazu málo. Nikto z nich nedokázal nahradiť ten pocit. Byť v blízkosti milovanej osoby.
„Ahoj, Tom. Poď, vypadneme odtiaľto,“ musel čím skôr opustiť to miesto. Obával sa, že ani partnerovo objatie ho nadlho neochráni pred účinkami všadeprítomnej mágie. Bez akéhokoľvek vysvetľovania. Tom bol ešte stále taký nevinný, istým spôsobom sa vymykal bežnému profilu mága. Stále sa to všetko pokúšal pochopiť prostredníctvom skúseností z bežnými ľudskými vzťahmi. Nemal ani poňatia o zložitej pavučine vzťahov a rôznych nepísaných pravidiel, ktoré platili vo svete mágie. Josh mu nechcel všetko naraz naservírovať. Obával sa, že väčšie množstvo informácii by ho mohlo viac zneistiť. Vzťahy medzi mágmi boli veľmi zložité, z pohľadu tretej osoby priam nelogické. Nič sa neodohrávalo podľa presných pravidiel a niektoré pojmy v ich svete neznamenala presne to isté, ako v bežnom ľudskom chápaní. Dokonca aj dobro a zlo. Tie dve pojmy mali v ich svete trochu inakší význam.
Joshovi sa už len pri pomyslení na vysvetľovanie takých vecí krútila sama. Vôbec nevedel odkiaľ má začať. Sústredil sa nato, aby mohol dostať partnera od bezpečia.
„Počkaj, nemôžeme len tak odísť. Oni mi predsa rozumejú. Poznajú všetky moje obavy. Nechceli mi ublížiť...“ dovolil mu, aby ho chytil za ruku. Spoločne kráčali k východu. Tom ho videl, ale Josh nie. Riadil sa podľa neho.
„Teraz naozaj nemáme čas. Oni sú ako sekta. Povedzme, že sú takí dobrí, že odstránia všetko, čo stojí dobru v ceste. To, čo si ty predstavuješ pod pojmom dobro oni nereprezentujú,“ znepokojene sa obzeral. Jeho život na tom mieste visel na vlásku. Cítil sa už oveľa lepšie, ale stále bol dosť zraniteľný.
„Nikam nepôjdete. Nemôžeš ho odtiaľto vziať. Čo sme si raz vzali, to nám už patrí. Chcel ťa vidieť Joshua, to sme mu museli povoliť, ale nič viac. Ostane tu,“ z bieleho svetla sa vynoril obrys mužskej postavy. Mladý muž s dlhšími svetlými vlasmi pomalým krokom zamieril k nim. Pohyboval sa veľmi elegantne. Ako nejaká vyššia bytosť.


3 komentáre:

  1. Mania Dardeville26. apríla 2009 o 10:48

    He..? To je celé? To je dneska vážně všechno? To snad ne! To přeci nejde. Zase takhle nakousnout a utnout, to je týrání! To se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Tahle povídka je prostě skvělá, jenže mi přijde, že se pokaždé skoro ani nezačtu a už je konec. Tomík je skvělý, mám ho z páru raději, možná proto, že je tak naivní a nevinný. Jsem moc zvědavá na pokračování, zda si Josh Tomíka odvede či nikoliv, já osobně bych byla raději, kdyby áno. Vyřezávači očí? Salazare, to zní drasticky. Krásné to bylo, ale už aby byl další díl...
    A samozřejmě děkuji za věnování. :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jee, v prvom rade kujem za venovanie :-D
    Prolog bol veľmi pekný... i keď tí vyrezávači... to ešte len bude sranda... no, Josh sa pre neho dovslí a nie len že mu ho nechcú dať, ale ani sám Tom nevyzerá, že by sa dakde chystal... :)))
    Peknučkééé :P

    OdpovedaťOdstrániť

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky