sobota 28. februára 2009

3. kapitola Mám to, čo je tvoje

tentoraz bez obmedzenia, ale stále je to slash


Prvý raz sa stretli počas veľkej krízy, ktorá nastala v spoločenstve mágov. Jednotlivci sa spojili do skupín, ktoré vyvolávali hrôzu. Bola to skôr kríza vzájomných vzťahov medzi mágmi. Nedokázali sa dohodnúť, porušovali pravidlá a zabíjali bez akéhokoľvek varovania.
Jedna z týchto násilníckych skupín sa dostala aj do domu Reginaldových rodičov. Vtedy, ešte nevedel, že má magické schopnosti a nedokázal sa brániť. Mučili ho, prehľadávali jeho myseľ a donútili ho ublížiť človeku, ktorého miloval... Vždy sa rád díval na chlapca, ktorý býval vo vedľajšom dome. Páčil sa mu, ale odmietal si to priznať. Nechcel si pripustiť, že by sa niečo také mohlo stať.
Reginald už dlhšiu dobu pociťoval istú náklonnosť k svojmu susedovi. Okrem toho Eliot mu nikdy nenaznačil, že má oňho záujem. Bol od neho o pár rokov mladší a obaja vtedy ešte podliehali kontrole svojich rodín. Priatelili sa, ale inak medzi nimi vôbec nebol žiadny hlboký vzťah. Reginald chcel byť opatrný a postupne si získavať jeho náklonnosť.
Donútili ho, aby sa s ním miloval. Úplne bez vysvetlenia, dokonca nemal možnosť mu ani povedať mu o svojich citov. Vtedy úplne stratil jeho dôveru. Jedným z útočníkov bol aj Josh. Vtedy prežíval jedno zo svojich najtemnejších období a vybíjal si svoju zlosť na všetkých. Jeho rany ešte neboli zahojené a nedokázal zniesť akúkoľvek zmienku o láske. Vtedy túžil len po ubližovaní a ničení. Zlá povesť, ktorú si vtedy pracne vybudoval sa s ním tiahla až do dnešných dní.
Preto ho Valnesce tak veľmi nenávidel. Nedokázal mu odpustiť. Učil sa. Prekonával všetky prekážky, len s jediným cieľom. Pomstiť sa. Nájsť pokoj vo svojej utrápenej duši.
Cítil ako mu hrudník preťal modrý záblesk svetla. Na zem vytieklo veľké množstvo krvi.
„Vieš, že to Josh mi to prikázal. On ma k tomu donútil... Musel som...“ mrmlal s posledných síl.
„Nie, nie... Si hlupáčik, Valnesce. Niekedy ani sám nerozumiem, ako niekto taký mohol vôbec siahnuť po mágii. Ty si to aj tak chcel. Videl som na tebe, ako veľmi si ma chcel dostať...Páčilo sa mi to. Bolo to fajn, ale nič to pre mňa neznamenalo. Dokonca som vedel o tom, že príde do tvojho domu. Bolo to dopredu pripravené. Chcel som sa s tebou vyspať, ale niečo také ako láska mi nič nehovorí. Nepotrebujem žiadneho zamilovaného blázna, ktorý bude odo mňa niečo požadovať. Zabíjanie sa mi páči oveľa viac... Je to zaujímavejšie, ako tie tvoje city,“
Na tvári mladého mága sa zjavil výraz totálneho nadšenia. Krv mu neprekážala, miloval ju. Od istého času sa stal len prázdnou schránkou, ktorá zabíjala bez varovania. Jedine Josh mal naňho vplyv a snažil sa ho trochu skrotiť. Nikoho iného nerešpektoval. Ten chlapec rešpektoval len svojho učiteľa a ostatní mu boli ukradnutí. Tom toho chlapca nepoznal. Netušil, že má aj iných žiakov okrem neho. Josh o ňom ani nechcel hovoriť.
„Myslíš, že mi to urobíš opäť? Tak to ti nedovolím. Už nikdy viac. Pre teba nie som El. Zbavím sa každého, kto sa odváži ublížiť mojim priateľom. Zbohom, Reg,“ kopol do tela, ktoré sa mu zrútilo k nohám. Nechal ho tam, umierať úplne samého.
Valnesce si zúfalo pridržiaval ranu. Veľmi ho to bolelo, bolo to priam neznesiteľné. Prerezal ho takmer na polovicu pomocou starej techniky, ktorú ovládali len tí najmocnejší mágovia.
„El, prosím... odpusť mi...“ pokúšal sa rozprávať, ale vôbec sa mu to nedarilo.

***

„Ty si ma vážne vystrašil. Už som sa bál, že nás budeš chcieť začarovať,“ Aaron si radšej sadol, čo najďalej od Josha. Bál sa, že ho kvôli tomu udrie. Ešte stále sa úplne nezbavil svojho strachu. Nedokázal by ho zastaviť, keby sa o niečo také pokúsil. Zosypal by sa k jeho nohám a prosil by o milosť.
„To je v poriadku. Viem, že ste len priatelia. Nikdy by som vás nepodozrieval z niečoho takého, ale radšej si dávaj pozor. Náš Tom potrebuje sex dosť často...A žiarli viac než ja,“ sprisahanecky sa k nemu naklonil.
Jeho nálada sa zlepšila, vďaka tomu, že Aaron pre istotu objal aj jeho. Hanbil sa, že ich prichytil v takej situácii a chcel to nejakým spôsobom napraviť.
Joshove telo zo seba vypudilo kliatbu. Spoločne sa im ju podarilo úplne zlikvidovať. Josh im porozprával o svojich starostiach. Spoločne sedeli na gauči a zhovárali sa. Aaronova ruka vyzerala po ich dotyku omnoho lepšie. Obaja mu pomohli zaceliť poranenie a postarali sa, aby mal všetko potrebné.
„Ty tiež nie si výnimka. Ale musím uznať, že tie magické hlúposti ťa vyčerpávajú,“ Tom sa k nemu opatrne privinul. Rád sa ho dotýkal. Nedokázal sa toho nabažiť. Vedel, že to niekedy preháňa, ale nedokázal zmierniť svoju túžbu.
„Je to môj osud. Nemôžem sa toho už nikdy vzdať. Mágia je našou súčasťou. Nato nesmieš zabudnúť.“
„Ja viem, ale aj tak by si sa mal viac šetriť. Veď vidíš, čo sa stane, keď nedávaš pozor,“ neodolal a pobozkal ho.
Aaron zapol televízor a odvrátil sa od nich. Nechcel ich vyrušovať, ale domov sa vrátiť nedokázal. Tie večné telefonáty, vyhrážky a mnohé iné problémy spojené z odchodom od partnera ho veľmi rozrušili.
Nechcel už nikdy byť pod jeho kontrolou. Už by to nedokázal zvládnuť. Robilo mu starosti aj to, že sa nemohol k nikomu priblížiť. Nesmel nadviazať kontakt. Vždy, keď sa o to pokúsil tá osoba zaplatila, za každý úsmev, ktorý jej venoval. Možno preto sa viac zblížil s Joshom a Tomom. Považoval ich za jediných priateľov, na ktorých sa mohol spoľahnúť. Vedel, že sa dokážu ubrániť, ale aj tak si dával veľký pozor. Napriek tomu bol sám. Na lásku ešte nebol pripravený. Nebol ochotný dovoliť ani to, aby ho niekto miloval. Chcel si len nájsť svoje vlastné miesto, naučiť sa ako žiť na slobode.
Jeho myšlienky prerušil plač dieťaťa. Tom okamžite vstal. Josh ho však zatlačil späť na gauč.
„Pôjdem ja. Dnes som sa s ním ani trochu nepohral. Môj syn ešte zabudne, že vôbec existujem.“

6 komentárov:

  1. Ztrácím se v ději. Je tam nějak moc postav a nějak moc se prolínají jednotlivé linie. No každopádně budu doufat, že se třeba časem spojí v jednu, nanejvýš dvě a já v tom pak nebudu mít takový maglajs.
    Jinak to bylo samozřejmě moc pěkné... Tom je zlatý... :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ou..akosi mi tu blbne tie kometáre =D hehe.tak napíšem ešte raz..
    no čiže... Tom a Josh su spolu strašne zlatý (Josh sa mi ale páči viac..hehe.. taký je fajnový)no určite som zvedavá ako to pôjde ďalej.. mohla by si nájsť Aaronovi nejakého cute chalana =D
    no..je tam pomerne dosť veľa nových postáv (a potom neviem kto je kto)a tie odbočenia od deja sú dosť náročné kym si to dam dokopy všetko.hmm.. ale v každom prípade sa teším na ďalšiu časť =D
    Aemi (aemi.yuki@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eh, už zas blbne, to to ten blog, nešťastný... :( Ehm, dík za koment, nuž keď sa podarí ešte neviem, čo s Aaroníkom bude... Nuž pokúsim sa až tak veľmi neodbočovať...teda... prípadne možno urobím nejaký súpis postáv, keď je to fakt také, nuž mne sa to ťažko tak posudzuje...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No..ten súpis by bol super..chystám sa na druhú sériu real slash ale noo..bojím sa kus tých postáv, lebo neznášam keď enviem kto je kto.hmmm... ale ako suepr to je.páči sa mi to...ako myslím celkovo poviedku =D
    Aemi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dík, inak už asi viem, v čom bol problém, táto kapča, skrátka nepatrí do prvej série, mala som ju zle zaradenú, patrí do druhej, nejak sa mi pomotali rubriky...pardon.

    OdpovedaťOdstrániť

Vyhľadávať v tomto blogu

Na čom práve pracujem...






Pripravujem tri jednorázovky: Dexter pár A/B pridané na Meropesvete!

Real obsession

Pokušiteľ

Dúhový chlapec (v príprave)

Obľúbené príspevky